Sweden Eco Skincare for men – nytt veganskt hudvårdsmärke!

Sweden Eco Skincare for men Vegansk Hudvårdsserie

Sweden Eco Skincare for men – nytt veganskt hudvårdsmärke!

Imorgon den 4:e maj så kommer ett nytt, veganskt varumärke att presenteras och lanseras på skönhetsmässan Green Beauty Day: Sweden Eco Skincare for men. Alla produkter i den svensktillverkade serien är helt veganska och certifierade av både PETA och Leaping Bunny (Djurens Rätt). Bakom produkterna ligger RS Biokosmetik (Rosenserien) som vidareutvecklat sin herrserie och gett den ett eget varumärke.

Produkterna i den nya veganska serien har 100% naturligt innehåll och är till största delen tillverkade med ekologiskt certifierade råvaror. Basen i produkterna består av aloe vera och grönt te med en doft av kryddnejlika och sandelträ. För självkonservering används salter från ris, basilika samt E- och C-vitaminer. Även om produkterna marknadsför sig till män så kan de självklart användas av alla.

Sweden Eco Skincare for men-serien består av deodorant, schampo för hår och kropp, fuktgelé, ansikts- och rakvatten samt en mild raktvål / ansiktstvätt. Tanken bakom serien är att erbjuda ett fåtal produkter med ett brett användningsområde. Du kan läsa mer om produkterna och det nya varumärket på Sweden Ecos hemsida.


Foto: Produktbild tillhör respektive varumärke.

Dela artikeln

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *