5 veganska foundations runt 100-lappen

5 veganska foundations runt 100-lappen

Inlägget innehåller annonslänkar

Foundation på en budget? Inga problem! Här listar vi 5 veganska foundations runt 100-lappen med olika täckningsgrad som passar de flesta hudtyper.

Jordana Creamy Liquid Foundation, ca 69 kr á 29,6 ml

Jordanas krämiga flytande foundation ger en medium till full täckningsgrad samtidigt som den har en tunn och oljefri formula. Den tunna konsistensen i kombination med att den är lagom återfuktande gör att den passar både dig med en torr och fetare hud. För 69 kr får du mycket foundation som räcker länge då formulan både ger ett hållbart resultat och är dryg. Helt klart en storfavorit här hemma!

Viva la Diva Foundation With Argan Oil, ca 119 kr á 40 ml

Viva la Divas flytande foundation med arganolja är lite tjockare i konsistensen och beskrivs som mediumtäckande, men jag skulle nog snarare säga lätt till medium. Även om den känns lite fetare tack vare arganoljan så kändes min hud (normalhy) ganska torr efter några timmar och resultatet blev lite fläckigare. För att få ett hållbart resultat med denna foundation behöver du därför en bra återfuktande primer / hudkräm och en avslutande setting spray. När du väl får till resultatet blir hyn strålande!

Avril Organic Liquid Foundation Cream, ca 109 kr á 30 ml

Avrils flytande foundation med jojobaolja (ekologisk) har en lätt täckning och passar dig som är ute efter ett lättare resultat. Det känns lite mer som en lättare BB cream helt enkelt. Denna foundation doftar en del och passar inte dig som är känslig mot just det. Ett naturligt och fjäderlätt resultat!

E.l.f. Flawless Finish Foundation, ca 79 kr á 20 ml

En riktig klassiker! Flawless Finish Foundation från E.l.f. är lätt, oljefri och innehåller SPF 15. Precis som Jordanas formula så är denna väldigt lätt utan att vara uttorkande, vilket gör att den passar till de fletsa hudtyper.

essence Stay All Day 16h Foundation, ca 50 kr á 30 ml

Nu snackar vi budget. Denna lätta foundation med vattenfast formula ger ett hållbart resultat med lätt- till medium täckningsgrad. En mjuk konsistens som underlättar appliceringen, och framförallt – mycket produkt för pengarna! essence är ett märke som vi verkligen kan se fram emot att se mycket av framöver.

Dela artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *