Augusti 2017: Nyheter och favoriter

Augusti 2017: Nyheter och favoriter

Augusti 2017: Nyheter och favoriter

Hej!
Nu är vi flera som är tillbaka i skolan, och hösten börjar närma sig. Det här inlägget blir lite kortare än vanligt men augusti har kommit med flera roliga produktsläpp!


På Vegobeauty har vi lagt till två helt veganska märken till listan över varumärken som inte testar på djur! Det är Loelle som är ett ekologiskt märke och erbjudet högkvalitativa oljor för kropp, hår och ansikte. Det andra är Liance som har flera torrschampon som finns i flera matbutiker.

Maria Nila har lanserat nya hårvax! I en serie på fyra olika har vi Gneiss, Schist, Shale och Gabbro. De olika vaxerna har olika finish och vissa passar bättre för kort hår och andra även för långt hår. Dessa finns i två olika storlekar och du kan läsa mer om dessa hos Maria Nila!

The Body Shop har i vanlig ordning flera nyheter. I sminkväg har de lanserat Matte Clay Foundation och en Fixing Spray! Är du mer sugen på hudvård så hittar du nu Japanese Matcha Mask i butik, som ska hjälpa huden få bort orenheter. Till sist har de två nya alkoholfria toners Chinese Ginseng Toner och British Rose Toner (med riktiga rosenblad i!!!) Som alltid finns mer information på The Body Shops hemsida.

Anastasia Beverly Hills nyheter finns nu hos Kicks. Nu kan du köpa deras hypade Moon Child och Aurora Glow Kits, söta Blush Trios, Liquid Glow och Foundation Sticks! Här hittar du Anastasia i deras webshop.

Bland Isadoras höstnyheter finns det några riktigt fina läppstift. I höstkollektionen är den stora nyheten Liquid Lip Cream, ett pigmenterat läppstift med glansig finish. På H&M hittar du även deras Metallic Liquid Lipstick med en metallisk chrome effekt. Samtliga nyanser av båda produkterna är veganska! 

Månadens favoriter:
Det har varit många produktsläpp den här månaden men inte så mycket nytt vi hunnit prova ordentligt! En gammal produkt men ny favorit är Dessert Essence Coconut Conditioner. Det luktar kokos och dessert, och innehåller massa oljor och smörer för att återfukta håret. Det hjälper också till att reda ut tovor. Perfekt för mitt frissiga hår. Tillsammans med The Body Shop Coconut Oil för håret så doftar man underbart tropiskt.

I sminkväg har Femme Fatale Gem Tone Collection ögonskuggor varit mina highlighters of choice. De har en transparent vit bas med duokroma färgskiftningar. Jag har Star Ruby (rosa), Twilight Amethyst (lila) och Icemist Diamond (blå), men det finns ännu flera och de är riktigt, riktigt vackra. Skimmerpartiklarna är inte för stora utan ger ett fantastiskt sken.


Foto: Produktfoton tillhör respektive varumärke. Foto på blommor av Veri Ivanova på Unsplash.

Dela artikeln

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *