The Body Shop Shine Lip Liquid

The Body Shop Shine Lip Liquid

The Body Shop Shine Lip Liquid

The Body Shop Shine Lip Liquid är ett vårdande läppglans berikade med jojoba-, marula-, sesam- och arganolja. Jag har väldigt nyligen blivit ett stort fan av läppglans, efter att snustorra matta läppar varit trend de senaste åren. Så jag välkomnar detta släpp med öppna armar! Vi har fått alla sex nyanser, som självklart alla är veganska.

Sugar Glaze
En väldigt ljus rosa, låg täckning.

Apple Taffy
En brunbeige nyans, halvtäckande.

Strawberry Bonbon
En ljus rosa, låg täckning.

Watermelon Fizz
En djupare rosa nyans, halvtäckande.

Orange Lollipop
En ljus persikonyans, låg täckning.

Cherry Gum
En kall blåröd nyans, hög täckning.

Nyanserna har lite olika täckning. Sugar Glaze ger mina läppar en lite ljusare nyans men mest bara glans. Cherry Gum är väldigt intensiv och skulle behöva en läppenna under, och lämnar färg efter borttagning. De går på jämnt och fint utan att bli fläckigt. Lip Shine Liquid är jättelätt att applicera då applikatorn är lite spetsig, väldigt bra val av The Body Shop! 

Sist men inte minst är läppglansen så bekväma att bära. De känns väldigt lätta och återfuktande, tack vare oljorna, och klibbar inte alls. Apple Taffy kommer jag nog använda mycket till vardags, då den är nära min egen läppfärg. Hoppas det kommer flera nyanser av dessa, jag hade gärna sett en vinröd och lila! Shine Lip Liquid kostar 99kr hos The Body Shop (annonslänk).

Dela artikeln

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *