Ett lyxigare badrum på en budget

Baylis & Hardling Handtvål i badrum

Ett lyxigare badrum på en budget

Inlägget innehåller annonslänkar

Det behöver inte vara dyrt att lyxa till badrummet med fina produkter. Baylis & Harding är ett varumärke som erbjuder en lyxig look till bra priser. De har förpackningar i varierade stilar vilket gör att det finns något för alla.

Baylis & Harding är ett engelskt varumärke som är certifierade cruelty free av The Vegan Soceity och PETA. De erbjuder många veganska produkter, men en del handtvålar innehåller honung (mel extract). Jag fick upp ögonen för Baylis & Harding i vintras när jag letade efter lyxiga och stilrena produkter att piffa till badrummet med. I deras sortiment hittade jag också fina julklappar, bland annat presentboxar och produkter med unicorn-tema.

Baylis & Hardings handtvål och duschtvål

Hemma har jag just nu en handtvål och en duschtvål. Handtvålen doftar väldigt gott och förpackningen både känns och ser lyxig ut. Det går alldeles utmärkt att köpa en valfri refill och återanvända flaskan istället för att köpa nytt. Duschtvålen är jag dock inte lika förtjust i. Jag har testat två stycken duschtvålar från Baylis & Harding och jag upplever att de är lite tunna och rinniga i konsistensen. De är mjukgörande, men formulan känns inte så dryg och man behöver mycket produkt för att få önskad effekt. Flaskan är väldigt fin, men jag skulle gärna haft en lite mer tjock och dryg duschtvål.

Prisvärda produkter

Baylis & Hardings produkter är sammantaget prisvärda och ger en lyxig hotellkänsla till badrummet. De har också många fina presentboxar som är snälla mot plånboken om man jämför med andra varumärken och motsvarande produkter.

Baylis & Harding Kroppstvål Duschtvålen kostar 69kr hos Lyko

Dela artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.