Frukost med The Body Shop – Yoghurt och djurtester

Frukost med The Body Shop – Yoghurt och djurtester

Igår hade The Body Shop pressfrukost för att visa några nyheter och om deras pågående kampanj #ForeverAgainstAnimalTesting! Hos deras nya PR-byrå Ibeyo bjöds det på vegansk frukost, hundgos och yoghurt. Fast yoghurt för kroppen.

Frukosten bestod av juice, smoothies, chiapudding och rawbollar från det veganska caféet Mahalo i Stockholm. Jag är inte helt såld på chiapudding än, och Kicki som också var där blev mer besviken än mig, men jag har kanske inte fått tillräckligt många chiafrukostar än..

Deras största nyhet som presenterades är nya Body Yoghurt. Jämfört med deras Body Butter så är den mycket lättare och sjunker in snabbare. Dessutom är alla dofter veganska! De permanenta dofterna kommer vara British Rose, Mango, Almond Milk, Moringa och Strawberry. Banana är limited edition, och det kommer även ett veganskt body butter i samma doft. Plus en jätterolig necessär och badmössa! (Observera att schampot på bilden inte är veganskt då det innehåller honung).

En annan nyhet är en tvål som är släkt med deras populära Himalayan Charcoal mask. Den innehåller bambukol som är renande och ska särskilt passa fet hy. 3 kronor för varje tvål som säljs för kommer att gå till arbete för röda pandor.

Det bästa av allt var HUNDARNA!! De hade lånat några hundar från ett hunddagis som sällskap till oss influencers och journalister. Hur mysigt som helst. Ni håller väl bara med om att det är helt orimligt om att djurtesta kosmetik på dessa underbara varelser? Om ni inte redan gjort det, så skriv på för ett globalt förbud för djurtester här.

Vi fick med oss Body Yoghurts hem också. Jag har testat British Rose, eftersom jag älskar rosdoft! Konsistensen är lätt och geléig. Det behövs inte mycket produkt för att smörja in en stor yta! Produkten känns sval och sjunker in snabbt i huden. Hur bra som helst tycker jag, som sällan har tålamod att använda body butters… Inte ett fan av att känna mig smörig hela dagen. De flesta av The Body Shops Body Butters innehåller dessutom bivax. Men inte den nya med banandoft, så passa på om ni föredrar fetare kroppsprodukter! Body Yoghurt finns i butik i maj och kommer kosta 145kr för 200ml. Banana Body Butter kommer kosta 185kr för 200ml.


Första fotot är taget av bästa May Sundström!!!

Dela artikeln

Comment (1)

  • Saffron Reply

    åååhh konsistensen på body yoghurt ser ju jättebra ut!! klarar inte heller av body butter eftersom man blir så klibbig, så en lättare konsistens är att föredra.

    11 mars, 2018 at 21:45

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *