Fyra tomma: fukt och fett!

Fyra tomma: fukt och fett!

Fyra tomma: fukt och fett!

Inlägget innehåller annonslänkar.

Hej!
Jag kan inte vara den enda som råkar göra slut på typ alla produkter på en gång och så blir min ekonomi lidande. Okej, jag överdrev. Den här gången var det bara fyra produkter på en gång. Så vad har jag tyckt om dem?

ACO Face Night Nourishing Night Cream

Detta är en återfuktande och återfettande nattkräm för torr hy. Den innehåller både vatten, glycerin, sheasmör, rapsolja, allantoin och niacinamide. Allt torr hy kan behöva! Jag älskar denna så mycket, den tar så väl hand om min hy på natten och lämnar hyn mjuk och smidig utan torrfläckar. Räddaren i nöden på vintertid!
Kommer jag köpa igen? JA! Redan gjort! Jag är nu inne på min sjunde tub och det kommer bli flera. Det här är en produkt jag verkligen kan lita på. Kostar 109 kr hos Apoteket.

Hurraw! Unscented Lip Balm

Det här är ett väldigt krämigt och härligt läppbalsam, med flera olika oljor, vaxer och smörer. Hurraw har flera olika dofter på läppbalsam men jag använder det doftfria eftersom jag får utslag av parfymer och eteriska oljor. Dessa är så bekväma på läpparna och de känns inte för tunna eller för kladdiga. De går att lägga ett tjockt eller tunt lager.
Kommer jag köpa igen? Jajamen. Den på bilden är ny, för jag har en tendens att tappa bort läppbalsam… Mitt i skrivandet hittade jag det jag tappat bort. Vilket sammanträffande. Kostar 49kr hos Lyko.

The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5

Det här är en serumliknande produkt som innehåller fyra olika sorters hyaluronsyra och vitamin B5. Hyaluronsyra använder jag främst mot yttorrhet som jag har problem med, och den här har gjort ett fint jobb att motverka. Jag har använt en lite dyrare hyaluronsyra tidigare från Hylamide, och jag tycker The Ordinary ger ett likvärdigt resultat. Inget wow, men en bra produkt.
Kommer jag köpa igen? Kanske! Nu när det blir kallare behöver min hy mer fett än fukt, så kommer nog byta ut denna mot en olja under vintern. Kostar ca 77kr hos Asos.

Desert Essence Coconut Conditioner

Ett balsam för torrt hår. Den innehåller väldigt mycket oljor och annat fettigt, vilket är perfekt för mitt torra lockiga hår. Det bästa med den här är att den gör mitt hår så lätt att reda ut! Det är tydligen Behentrimonium Methosulfate, som inte är en vanlig uttorkande sulfat, som gör detta. Mitt hår får fina återfuktade lockar utan att bli nedtyngda. Balsamet doftar dessutom jättegott.
Kommer jag köpa igen? Kanske. Jag älskar att testa nya hårprodukter så nu är ett annat på tur, Lush balsamkaka Jungle. (Som det kommer ett inlägg om så småningom!) Kostar 102kr hos Bodystore.

Dela artikeln

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *