Indy Beauty Gift Box

Indy Beauty Gift Box

Inlägget innehåller annonslänkar

Hej allihopa! Hoppas att ni har det bra i vinterkylan och tar hand om er ordentligt. Nu är vi ju verkligen inne i perioden där huden lättare blir torr och håret står upp åt alla håll. Glöm därför inte bort att fuktboosta ordentligt och skydda huden från den torra luften.

Alldeles lagom till jul har Indy Beauty (Therése Lindgrens veganska skönhetsmärke) släppt en presentbox med två ansiktsmasker (100 ml x 2) och ett praktiskt hårband. I boxen hittar du Indy Beauty The Moisturising Bomb Facial Mask och Indy Beauty The Clear Skin Facial Mud Boosting Mask. Det söta hårbandet med texten Love yourself gör det smidigt att lägga tillbaka håret.

Jag har testat fuktmasken några gånger tidigare och tycker att den fungerar helt okej till min normalt lite vintertorra hud. Den lägger sig snabbt på huden (känns inte riktigt som att man har ansiktsmask på sig) och ger en mjuk känsla efteråt. Fungerar även bra att använda som nattmask. Jag skulle nog säga att denna ansiktsmask passar dig med en normal hy som kanske just nu har torra tendenser. Eftersom produkten är parfymerad och inte extremt fuktgivande så passar den troligen inte lika bra för dig med en känslig eller torr hud. Tova har djuktdykt lite mer i just dessa ansiktsmasker och hennes recension kan ni läsa här.

Presentboxen kostar 249 kr och finns att köpa hos Apoteket. Ansiktsmaskerna kostar annars 169 kr / styck, plus att du i denna box även får hårbandet. En fin julklapp till personen som är intresserad av hudvård och en okänslig och normal hud.


 

Dela artikeln

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *