Jämför priser på veganska skönhetsprodukter hos Vegobeauty!

Jämför priser på veganska skönhetsprodukter

Jämför priser på veganska skönhetsprodukter hos Vegobeauty!

Jag är väldigt glad över att berätta att du äntligen kan jämföra priser på veganska skönhetsprodukter hos Vegobeauty! 

Målet med Vegobeauty har alltid varit att samla alla veganska skönhetsprodukter på ett och samma ställe. Det ska vara lätt att hitta produkten du letar efter, oavsett om det är ett schampo, skäggvax eller veganska rakhyvlar. På Vegobeauty har det saknats en möjlighet att kunna jämföra priser på veganska skönhetsprodukter. När du handlar så är det ju inte bara viktigt att hitta rätt vegansk produkt utan även till det bästa priset. Därför är jag så himla glad över att kunna dela nyheten att du nu äntligen kan jämföra priser på hemsidan!

Så här fungerar det

Låt säga att du vill hitta det bästa priset på en specifik produkt – Maria Nila True Soft Schampoo 1000ml. Sök och hitta produkten på hemsidan som vanligt. Väl inne på produktsidan kommer du att kunna se en tabell med de olika priserna, se exempel nedan.

Inlägget innehåller annonslänkar

Jämför priser på Maria Nila True Soft Schampoo 1000ml

När du söker efter produkter hos Vegobeauty så finns det en köp-knapp vid produkterna i översikten som leder direkt till en butik. Den knappen kommer alltid leda dig till det lägsta tillgängliga priset hos de butiker som Vegobeauty samarbetar med.


Jag hoppas att du kommer ha lika stor nytta av funktionen som jag! Har du några frågor, synpunkter eller funderingar är du varmt välkommen att mejla till oss på info@vegobeauty.se eller skicka ett meddelande under kontakta oss.

Dela artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.