Recension: Japanese Cherry Blossom Strawberry Kiss EdT

Tillbaka till Blogg
Japanese Cherry Blossom Strawberry Kiss EdT

Recension: Japanese Cherry Blossom Strawberry Kiss EdT

The Body Shop har ganska så nyligen lanserat två stycken veganska dofter i serien Japanese Cherry Blossom Strawberry Kiss, en Eau de Toilette och en Mist. Observera att det är dessa två produkter som är veganska i serien. I detta inlägg så testar jag Eau de Toilette, alldeles lagom till alla hjärtans dag som är idag! Jag hoppas att ni alla får en fantastisk dag med er själva eller nära och kära, precis som alla andra dagar.

The Body Shop beskriver själva denna doft som ”en vegansk eau de toilette med en fruktig twist på en av våra friskaste blomdofter. Noter av söta jordgubbar och kallpressade japanska körsbärsblommor vävs samman med fräscha inslag av rosa pioner och bärnsten i en graverad och facetterad flaska i retrostil.”

En söt och påtaglig doft med mogen touch

Precis som beskrivningen så är detta en väldigt söt och fruktig doft, och man känner tydligt kombinationen av jordgubbar och körsbär. Det krävs egentligen bara ett sprut för att du ska få en ganska så påtaglig doft som sitter länge. Prismässigt så ligger denna EdT på 295 kr för 50 ml. Misten är inte publicerad på deras hemsida än, men jag kan tänka mig att den dyker upp snart!

Japanese Cherry Blossom Strawberry Kiss EdT är en doft som passar dig som gillar söta och påtagliga dofter. Den är väldigt söt men har samtidigt en mogen touch.

Inlägget innehåller annonslänkar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tillbaka till Blogg