Julklappstips och rabattkod hos Kissed By Eco!

Veganska Julklappstips 2019

Julklappstips och rabattkod hos Kissed By Eco!

Inlägget innehåller annonslänkar

Nu börjar julen närma sig med stormsteg och många av oss letar fortfarande efter julklappar till våra nära och kära. Eller vill du kanske unna dig själv något lagom till jul? Fram tills den 31 december 2019 så får du 15% rabatt på alla produkter hos Kissed By Eco med koden VEGANXMAS. Rabatten gäller inte för produkter på rea, för presentkort eller tester.

1. Veganska parfymer från Aromi

För personen som är nyfiken på doft så är en perfekt julklapp en vegansk parfym från det amerikanska märket Aromi. Parfymerna finns både som roll-on och fast form, och prisklassen ligger mellan 160 – 220 kr. Oavsett om du gillar söta, blommiga, fruktiga, träaktiga, mysk eller mer jordnära dofter så finns det något för alla smaker.

2. Schampokakor från Lamazuna

Lamazunas veganska schampokakor är en julklapp som passar de flesta! De är smidiga att ta med sig, dryga och finns i flera olika sorter beroende på hårtyp. En schampokaka kostar ca 115 kronor. Jag rekommenderar också att köpa till en förvaringsburk för smidig förvaring även på språng!

3. Skäggvård och rakning från Sweden Eco

Rosenseriens nya lansering Sweden Eco fokuserar på ekologisk hudvård för män. Den veganska rakborsten innehåller återvunna fibrer från PET-flaskor vilket gör att den håller längre och är lättare att rengöra. Perfekt för personen som gillar både skäggvård och rakning!

4. Rakhyvlar från Fair Squared

Fair Squared har flera bra veganska rakhyvlar både för kropp- och intimrakning. En rakhyvel med fyra extra rakblad kostar ca 150 kr. Fair Squared erbjuder också fair trade-märkta kondomer.

5. Färgglada nagellack från Beauty Without Cruelty

För alla som gillar att sätta lite färg på naglarna så är Beauty Without Crueltys nagellack en riktigt bra julklapp. De sitter bra, lätta att applicera och har en dryg formula. Min personliga favorit är den bubbelrosa färgen Sweet Pea!

6. Mineralskuggor från Lily Lolo

Mineralskuggorna från Lily Lolo ger en snygg täckning samtidigt som de är lätta att arbeta med. Det är en perfekt present till sminkfantasten, eller till personen som du vet har en nyårsfest att fixa sig lite extra till. Samtliga av Lily Lolos ögonskuggor är inte veganska, men de utvalda på Kissed By Ecos hemsida är det! Prismässigt kostar de ca 110 kr / styck.

Dela artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *