Några fina veganska presenter

Några fina veganska presenter

Inlägget innehåller annonslänkar

Nyligen så fyllde jag 25 år och det firade jag tillsammans med min familj och mina vänner. Det var en fantastisk kväll med förfest (förrätter, bål, quiz och presenter) och restaurangbesök. Kände mig otroligt bortskämd med alla fina veganska presenter, och här tänkte jag dela med mig av några utvalda favoriter!

Deep Sleep från Lush är en skimrig duschjelly som doftar lavendel, apelsin och kamomill. När jag först läste på förpackningen att man kunde kyla ner den innan användning så skrattade jag lite för mig själv. Men tro mig, vilken upplevelse! Att kyla ner en liten bit innan en svalkande dusch i sommarvärmen är såå härligt.

Forever Against Animal Testing Cosmetic Bag är en necessär som uppmärksammar The Body Shops globala kampanj för att stoppa djurtester inom kosmetikaindustrin.

Ett veganskt torrschampo som doftar godis? Alltså ja! Detta torrschampo från COLAB (certifierat cruelty free av PETA, ny på vår lista!) får håret att kännas fräscht utan att tynga ner som vissa torrschampon kan göra. Godisdoften är påtaglig och jag älskar den! Finns att köpa hos nelly.com, samtliga torrschampon från COLAB är veganska.

Strawberry Smoothing Face Mist känns både mjukgörande och uppfriskande. Den härliga jordgubbsdoften kan kännas stark till en början men sjunker snabbt in i huden och blir mildare. Fungerar både som en setting spray eller mjukgörande spray under sminket. Sprayen känns inte kladdig utan lägger sig mjukt på huden.

Mango Exfoliating Sugar Body Scrub är en sockerskrubb med söt mangodoft som tar bort döda hudceller och mjukgör. Jag brukar skrubba kroppen minst en gång i veckan för att avsluta med en återfuktande body lotion. Glöm inte bort fötter, knän och armbågar också!

Dela artikeln

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *