En magisk hårmask: Naturativ Regeneration Hair Mask

En magisk hårmask: Naturativ Regeneration Hair Mask

Det är sällan man verkligen blir paff av att pröva produkter. Men här har vi magi på burk, Naturativ Regeneration Hair Mask. En dröm för oss med torrt och slitet hår, även för er som kör balsammetoden!

Regeneration Hair Mask beskrivs som en hårmask som ska återuppbygga, mjukgöra och nära håret samtidigt som den tar hand om hårbotten. Den innehåller oljor från hampa och tranbär, sheasmör, veteprotein, och vitaminer som B3 och B6 som ska stimulera hårtillväxten. Så gott som allt man kan behöva.

Produkten kommer i en burk. Innehållet är krämigt och smörigt. Den doftar av citron, örter och tranbär, vilket påminner mig om Strepsils. På gott och ont. Den är lite för stark för min smak men det känns fräscht, och doften går ur ganska snart efter tvätt. Varför tycker jag denna är så fantastisk? Jo, den gör håret så mjukt och följsamt. Det känns som om man använt silikonprodukter för att få slätare struktur men Regeneration Hair Mask är helt vegetabilisk. Eftersom jag inte kan använda sulfater kan jag inte heller använda hårprodukter med silikoner, då de inte är vattenlösliga. Silikoner har den effekten att de gör så att håret känns mjukare ser slätare ut. Men Naturativ lyckas göra det helt utan silikoner. Jag har verkligen inte lyckats hitta något annat som ens närmar sig effekten denna har.

Kuriosa: Naturativ var de första som skickade pressprover till mig! Jag nämnde endast hårmasken i Junis sammanfattning. Därefter gick jag vidare och provade fler hårmasker… Men jag insåg snart att inget var bättre än Naturativ. Mitt hår behövde den. Därför köpte jag den själv.

Naturativ Regeneration Hair Mask kostar 235kr för 250ml i Naturativs webshop. De flesta av deras produkter är veganska, vilket står i varje produktbeskrivning.

 

Dela artikeln

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *