Oktober 2018 – Nyheter och favoriter

Oktober 2018 – Nyheter och favoriter

Inlägget innehåller annonslänkar

Redan i oktober lanseras julkollektioner, och denna månad sammanfattar vi de allra mest spännande.


Flera nyheter från Kat von D Beauty har landat på svenska Sephora. I deras julkollektion ingår bland annat ögonskuggspaletten Fetish, som innehåller både neutrala färger och djupa juveltoner. I den matchande Fetish-paletten med rouge och highlighters finns tre färgstarka rouge och highlighters – hur vacker är inte den lila? I den permanenta kollektionen finns nu Lash Liner och Inkewell Eyeliner i fem nyanser, från svart till rött.

Lush julkollektion är helt vegansk och nästan helt naken. Vi var bjudna på en pressträff och några särskilda produkter fångade mitt intresse. Rudolph jelly ansiktsmask ser och luktar som chokladpudding, och innehåller tonande älggräs- och apelsinskalsinfusion, rengörande leror och såklart, kakao. Allas älskling Snow Fairy kommer i åtta former, bland annat tvålar, kroppsspray och kroppsbalsam.

Med Anastasia Beverly Hills julkollektion lanseras en nödvändighet för alla högtidskollektioner: glitter! Loose Glitter kommer i åtta nyanser tillsammans med Loose Glitter Adhesive, och de finns att köpa redan nu.

Indy Beauty har äntligen kommit med en produktnyhet. Antioxidant Hydrating Facial Mist innehåller bland annat antioxidanter, hyaluronsyra och C-vitamin. Antioxidanterna ska kunna skydda från blått ljus från skärmar på datorer och mobiltelefon, och produkten ska även kunna fixera smink.

The Body Shop julkollektion finns i butik och är till stor del vegansk! Har ni följt vår Instagram såg ni när vi var på pressfrukost och fick kika på produkterna. De veganska produkterna är Metal Eye Liquid, hårda tvålarna, handkrämerna, body lotions, shimmer mists, bath bombs och Shower Gel i dofterna Peppermint Candy Cane och Vanilla Marshmallow. Dessutom har de en mindre vegansk kalender, som Frida skrivit om här!

Viva La Divas höst/vinternyheter är färgstarka och budgetvänliga. Colour Bomb Eyeshadow Collection innehåller 20 nyanser från hela regnbågen, både matta och skimriga skuggor. Jag petade på denna i butik och några färger verkar lovande. Glitter Bomb är en palett med åtta pressade glitter, det är kul att se lite billigare pressade glitter för oss glitterskeptiker. Till sist finns Inked Eyeshadow Palette som består av 28 nyanser, där juveltoner och intensiva färger blandas.

Kicks Beauty Velvet Collection går i toner av guld. Face Palette har produkter för ansikte och ögon. Lip Cream är krämiga läppstift i tre nyanser. Till sist finns riktigt vackra sminkborstar med guldiga skaft. Är du mer för hudvård vill jag slå ett slag för Sheet Mask Collection, som innehåller fyra sheetmasks.


Foto: Omslagsfoto av Kate McNabb på Unsplash. Produktbilder tillhör respektive varumärke.

Dela artikeln

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *