PR-Policy och annonsering

PR-POLICY OCH ANNONSERING

Hur vi arbetar

På Vegobeauty använder vi oss av annonser, annonslänkar, pressprover och produkter som vi köpt själva.

Oavsett vilken form vi använder oss av i ett specifikt inlägg så går inte våra åsikter att köpa och kan heller inte påverkas av tredje part. Vi följer marknadsföringslagen, pressetiska rekommendationer och märker alltid ut annonser och samarbeten. Vi förbehåller oss även rätten att inte samarbeta med företag som inte går i linje med våra värderingar.

Annonslänkar

Vegobeauty använder sig av annonslänkar, som även kallas affiliatelänkar eller adlinks. En annonslänk går direkt till en webbshop eller en produkt, och för varje klick på länken eller genomfört köp så får vi en viss ersättning. Inlägg, sidor och produkter som innehåller annonslänkar märks ut på detta sätt:

Inlägget innehåller annonslänkar

Annonslänkar är ett sätt för oss att kunna finansiera vårt arbete och ständigt kunna förbättra det vi gör.

Pressutskick och arbetsprover

Vegobeauty tar gärna emot produkter som pressprover, kallas även för arbetsprover. Vi tar emot dessa förutsättningslöst vilket betyder helt utan krav på motprestation. Ibland väljer vi att skriva om dessa produkter på våra kanaler – men vi själva väljer vad, var, när och hur. Tack vare pressprover kan vi skapa mer värdefullt innehåll, som exempelvis recensioner och guider. Pressprover behöver inte märkas ut i inlägg.

Events

Vegobeauty går ibland på events anordnade av varumärken och PR-företag. Detta gör vi förutsättningslöst, ibland väljer vi att skriva om dessa på våra kanaler, och ibland inte. Vill ni bjuda oss? Maila till info@vegobeauty.se!

Samarbeten & Annonser

På Vegobeauty gör vi samarbeten som skapar värde för våra läsare och som främjar veganismen. Dessa märks alltid ut tydligt i början av inlägg. Vi kommer aldrig göra samarbeten som inte är relevanta för Vegobeauty eller för dig som läsare. Vi godtar inte produkter som ersättning. Varmt välkommen att kontakta oss för prissättning.

Vi erbjuder även klassiska bild- och textannonser på olika delar av webbplatsen. Kontakta oss för ett förslag och prissättning.

Copyright

All text och bild i bloggen och i våra sociala medier tillhör Vegobeauty och är skyddat under upphovsrättslagen, om inget annat anges. Är ni intresserade av att använda dessa, kontakta oss. Vi använder ofta produktbilder som är del av pressmaterial, eller bilder som vi har licens på och / eller tillstånd att använda. Produktbilder i produktguiden tillhör respektive varumärke.

Kontakta oss vid frågor

Är ni som företag, PR-byrå eller distributör intresserade av att synas på Vegobeauty så är ni välkomna att mejla till oss på: info@vegobeauty.se. Vi är endast intresserad av samarbeten som har med veganism och vegansk skönhet att göra. Du är såklart välkommen att kontakta oss som konsument om du har frågor eller funderingar kring detta.

Läs mer om vilka varumärken och produkter som får synas på Vegobeauty. De krav vi har gäller även för alla typer av samarbeten och för annonsörer. Vid annonsering för livsmedel så är kravet att produkten är helt animaliefri = vegansk.

Vill ni samarbeta eller annonsera på Vegobeauty?

MEJLA DIREKT TILL