Recension: Idun Minerals Cleansing Eye & Face Lotion

Idun Minerals Cleansing Eye & Face Lotion

Recension: Idun Minerals Cleansing Eye & Face Lotion

Idun Minerals Cleansing Eye & Face Lotion

Detta inlägg innehåller annonslänkar.

IDUN Minerals lanserade i Oktober en vegansk hudvårdsserie, med produkter för alla steg i en rutin från rengöring till återfuktning. Alla produkter är parfymfria och ska passa känslig hy. Cleansing Eye & Face Lotion är en rengöring som ska kunna ta bort både vattenfast smink och smuts. Den innehåller massa goa ingredienser, olja från raps och havre, syra från äpple, vitamin E och vitamin B3. Oljorna ska hjälpa att förhindra att huden blir torr.

Cleansing Lotion kommer i en rejäl förpackning med pump, hygieniskt och smidigt att använda. Själva rengöringen är som en kräm. Jag applicerar den på torrt ansikte med smink och masserar sen in den. Den löser upp det mesta på en gång, vattenfast eyeliner krävde lite extra gnuggande. Sedan sköljer jag av ansiktet och klappar det torrt med handduk. Efteråt känns huden riktigt ren men mjuk och smidig. En del rengöringslotions, oljor och krämer kan lätt lämna en hinna av olja efter sig så man inte känner sig helt ren. Cleansing Lotion gör inte detta, då den emulgeras med vattnet så allting kan sköljas av ordentligt. Den kan även ta bort tyngre smink utan att lämna några spår.

Jag kräver inte så mycket mer av en rengöring än vad denna gör, och den gör det jättebra. För min hud och mina behov saknar jag ingenting hos denna rengöring. Detta kommer bli en stapel i min hudvårdsrutin! Idun Cleansing Eye & Face Lotion Kostar 199kr hos Apoteket.

Dela artikeln

Comments (2)

 • Sara Reply

  Åh denna måste jag testa!! Låter helt perfekt för min hy. Jag brukar alltid rengöra ansiktet två gånger, en gång med en olja som sminkborttagning och sen en cleansing gel. Behöver man rengöra ansiktet en andra gång efter denna?

  Tack för en fantastisk blogg! Ni är så himla bra.

  12 november, 2017 at 22:56
  • Tova J Reply

   Tack så mycket Sara! <3
   Jag känner inte att jag behöver rengöra två gånger. Hade ganska tungt smink på mig häromdagen men jag tvättade bara en gång och fick bort allting.

   17 november, 2017 at 16:24

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *