The Body Shops julkollektion 2021

The Body Shops julkollektion 2021

Inlägget innehåller annonslänkar

Årets julkollektion från The Body Shop består inte bara av fina julklappar, utan har även fokus på att stödja eldsjälar som osjälviskt hjälper sina medmänniskor året om. Även i år samarbetar The Body Shop med Ungarelationer.se, som arbetar mot våld i unga partnerrelationer. Alla köp mellan den 13 oktober och 24 december bidrar till detta samarbete. Globalt har The Body Shop som mål att donera ungefär 6 miljoner (500 000 GBP) till olika organisationer som arbetar för livsviktiga förändringar i människors liv. 

Tre dofter gör comeback

Tre dofter gör comeback 2021: Love & Plums, Kindness & Pears och Joy & Jasmine. Alla produkter i dessa serier är dessutom veganska och certifierade av The Vegan Soceity. Det gör det lättare att hitta veganvänliga julklappar som är i gift sets. Nedan är mina favoriter från julkollektionen.

Julklappstips:

1. Love & Plums Mini Gift Set, 95kr
2. Love & Plums Essentials Gift, 325kr

3. Joy & Jasmine Body Yoghurt, 145kr
4. Joy & Jasmine Starry Bath Bomb, 65kr


5. Kindness & Pears Hand Wash, 75kr
6. Kindness & Pears Hand Cream , 60kr
7. Create Your Own Christmas Big Gift Pouch, 30kr

Presentpåsar att återanvända även nästa jul

Nytt för i år är också The Body Shops presentpåsar. Fyll den med några favoriter och ge bort som julklapp. Presentpåsarna är perfekta att återanvända även nästa jul, och kräver inget julklappspapper. De tillverkas för hand av The Body Shops Community Fair Trade-partner Teddy Exports i Indien. Teddy Exports tillhandahåller bra arbetsförhållanden, rättvisa löner och samhällsprojekt till 30 lokala byar. Läs mer om Teddy Exports på deras hemsida.

Dela artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.