Nabla Dreamy Eyeshadow Palette

Nabla Dreamy Eyeshadow Palette

Nabla Dreamy Eyeshadow Palette är märkets första färdiga palett. Den innehåller tolv ögonskuggor som inte finns i sortimentet sen tidigare. Färgerna är uppdelade på diagonalen med varmare färger i övre vänstra hörnet, och kallare i nedre högra hörnet. Nyanserna går från beige och mörkbrunt till hallonrött och djupt lila. Skuggorna är även i flera olika texturer, Super Matte, Fluid Metal och Just Pearl. Det finns några singelskuggor Super Matte sen tidigare men de andra två är nya för paletten.

Super Matte (Illusion, Sistina, Señorita, Lullaby, Dogma) känns lika som singelskuggorna, de är supermatta, mjuka med hög pigmentering. Det går lätt att blanda ut och att bygga upp färgen. Sistina känns något torr men det är inget problem vid applicering. De är överlag bra och jag har inget problem med att använda dessa alls.

Fluid Metal (Immaculate, Vanitas, Byzantine, Metal Cupid, Inception, Rose Gold) är metalliska, krämiga och har hög pigmentering. Det går enkelt att få full intensitet med detta, och resultatet är väldigt reflektivt. De blir som mest intensiva applicerade med fingrarna, vilket gäller de flesta skimriga och metalliska ögonskuggor. Jättefina skuggor!

Just Pearl (Delirium) ska vara ännu mer skimrig och glittrig än Fluid Metal. Det finns endast en skugga som är Just Pearl, och formulan liknar nästan Nablas Celestial-skuggor, som också innehåller glitter. Den här känns väldigt smulig. När man applicerar på ögonlocken är det mycket som faller ner under ögonen, och i själva pannan är det en också del som smular. Dessutom behövs färgen bygga upp med flera lager. Detta är den enda besvikelsen i paletten!

Här är swatches på bar hud i naturligt ljus, swatchade vänster till höger, uppifrån ner. Det går att se att Sistina inte är riktigt så stark som de andra matta nyanserna, och Delirium har synliga smulor! Men, resten av skuggorna är lika fina som de ser ut. Nabla har inte gjort mig besviken med denna palett, som håller samma höga kvalitet som singelskuggorna. Jag tror Dreamy Eyeshadow Palette kommer bli en perfekt vardagspalett för mig, då den har både neutrala nyanser och några starkare färger.

Till dessa sminkningar har jag endast använt Nabla Dreamy Eyeshadow palette. I den första bilden har jag använt Sistina, Señorita, Vanitas och Immaculate. I den andra har jag använt Delirium, Byzantine, Inception och Rose Gold. Nabla Dreamy Eyeshadow Palette sålde tyvärr ut snabbt men ska snart komma tillbaka då den inte är limited edition, och går att köpa hos Brallis.se för 369kr (annonslänk) eller hos Nabla för 35,90 euro.

Dela artikeln

Comments (2)

 • Saffron Reply

  Älskar den andra looken du gjordde med denna!

  29 oktober, 2017 at 18:33
  • Tova J Reply

   Tack så mycket! <3

   30 oktober, 2017 at 11:20

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *